Body Sugaring

Glad en haarloos de zomer door!


Ieder zomer is het weer hetzelfde probleem, het ontharen van alle ongewenste haartjes op lichaam of gezicht. Dit, iedere zomer weer terugkomend leed, kan vanaf nu op een minder pijnlijke en irriterende manier verwijderd worden door middel van body-sugaring. Met deze methode kunnen wij alle lichaamsdelen behandelen. Van benen tot bovenlip maar ook de bikinilijn of het geheel verwijderen van alle schaamharen (Hollywood) behoren tot de opties.

Body-sugaring is een ‘huidvriendelijke’ ontharingsbehandeling waarbij al het ongewenste haar in één keer met wortel en al wordt verwijderd waardoor je geen last meer hebt van stoppels of ingegroeide haren. Na het volgen van een speciale cursus ben ik gecertificeerd body-sugaring schoonheidsspecialist.
Sugaring is niet nieuw maar bestaat al eeuwenlang deze methode is overgekomen uit het Oosten.
Het is een natuurlijke manier van ontharen die handmatig wordt uitgevoerd. De koude suikerpasta wordt om de niet gewenste haar aangebracht en met wortel en al verwijderd uit de haarfollikels. Het ontharen d.m.v. suiker is stukken minder pijnlijk dan met hars omdat de pasta enkel aan de haren plakt en niet aan de huid maar ook omdat de haren met de groeirichting mee verwijderd worden. Dit in tegenstelling tot hars waarbij de haren tegen de groeirichting in worden verwijderd wat ook meer kans geeft op afgebroken haren en dus stoppels.

Bij regelmatige herhaling van Body Sugaring krimpt de haarfollikel. Haren worden dunner en zachter. Het ontharen wordt steeds minder gevoelig. Ontharen kan met langere tussenpozen wordt vervolgd. De haargroei neemt af en kan zelfs grotendeels verdwijnen. Dit verschilt echter per persoon. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij sugaring blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.
Belt u gerust voor informatie of een afspraak.